Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket érintő módosítások

Mrc Ingatlan
Hamarosan közzétesszük az Általános Szerződési Feltételek módosított változatát, amely érintheti az Ön által használt Google-szolgáltatásokat is. 2019. január 22-étől a jelen szerződési feltételek alapján kínált szolgáltatásokat a Google LLC helyett a Google Ireland Limited biztosítja. Hasonló módon megváltoztatjuk a következő termékek Általános Szerződési Feltételeit is: Google Drive, Google Play, YouTube és YouTube Fizetett Szolgáltatások. Az új feltételeket itt olvashatja el.
Ezzel egyidejűleg a Google Adatvédelmi irányelveit is frissítjük, amely mostantól tartalmazza, hogy a Google Ireland Limited lesz a felhasználói adatokért és a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok betartásáért felelős adatkezelő. Ezek a frissítések az Európai Unió, Izland, Liechtenstein, Norvégia és Svájc területén élő felhasználókat érintik (amennyiben valamelyik szolgáltatásspecifikus adatvédelmi közlemény erről másként nem rendelkezik). A frissített irányelveket itt találja.
A Google-szolgáltatásokban megszokott felhasználói élmény nem változik. Ezenkívül nincs változás az adatvédelmi beállításokban, valamint az adatok feldolgozásának és a feldolgozás céljának tekintetében sem (ezek leírása a Google Adatvédelmi irányelvekben található). Ha azonban nem szeretné elfogadni az Adatvédelmi irányelvek ezen feltételeinek módosítását, felhagyhat az adott szolgáltatások használatával.
Ha a Family Link használatával kezeli olyan felhasználók Google-fiókjait, akik még nem érték el a beleegyezési korhatárt, szánjon időt arra, hogy elmagyarázza nekik ezeket a változásokat.
Adatait a Google Irányítópulton tekintheti meg és kezelheti. Adatvédelmi beállításait és az adatvezérlőket pedig bármikor módosíthatja a Google-fiókjában.
Ezt az e-mailt azért küldtük a(z) ingatlanmrc@gmail.com címre, hogy hírekkel szolgáljunk Google-fiókjával kapcsolatban.
1544781595967000

Comment subscription request from 'Ingatlan'

Hi, ingatlanmrc@gmail.com! It’s been a while. We would like to confirm that you still want to receive email notifications when new comments on blog Ingatlan have been published.
Please click the Maintain Subscription link below to continue receiving new comment email notifications from this blog. If you don’t want these email notifications, you can just ignore this message, or click the Decline link below.

If you want to stop receiving comment email notifications for this blog, you can click the opt-out link here or in any of the notification emails.

Maintain Subscription
Decline

Az adatvédelmi irányelvek és az adatvédelmi beállítások fejlesztései

Google
Updating Our Privacy Policy
Ebben a hónapban frissítettük az adatvédelmi irányelveinket annak érdekében, hogy érthetőbb legyen, milyen adatokat gyűjtünk, illetve miért végzünk adatgyűjtést. Fejlesztéseket végeztünk az Adatvédelmi Áttekintőn, valamint egyéb olyan beállításokon is, amelyeket az Ön adatainak védelme érdekében biztosítunk.
A jelenlegi beállítások, valamint az információfeldolgozás módja nem változik. Pontosítottuk azonban az általunk követett gyakorlat leírását, valamint annak bemutatását, hogy milyen lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére az adatok frissítése, kezelése, exportálása és törlése tekintetében.
Azért vezetjük be ezeket a módosításokat, mivel az Európai Unió területén hamarosan hatályba lép az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR). Az adatvédelmi törvények európai országok közötti összehangolása érdekében hozott rendelet pontosítja azokat a szabályokat, amelyek szerint a cégeknek ismertetniük kell az adatfeldolgozási gyakorlatukat. Adatvédelmi irányelveinket az új előírások szerint módosítottuk, egyúttal olyan változtatásokat is bevezettünk, amelyek világszerte minden Google-felhasználó érdekeit szolgálják.
Érthetőbbé tettük adatvédelmi irányelveinket
Simpler structure & clearer language
Egyszerűbb szerkezet és érthetőbb nyelvezet
Javítottuk az irányelvekben történő navigációnak, valamint az irányelvek rendszerezésének a módját is, így mostantól könnyebb megtalálni a keresett információt. Továbbá részletesebbé és érthetőbbé tettük az általunk követett gyakorlat bemutatását.
New descriptive videos & illustrations
Új szemléltető videók és illusztrációk
A pusztán szöveges leírásnál gyakran hasznosabb egy-egy vizuális bemutató, ezért az irányelveket rövid videókkal és illusztrációkkal is kiegészítettük.
Embedded privacy controls
Beágyazott adatvédelmi beállítások
A fontos beállítások egyszerűbben megnyithatók közvetlenül az irányelvekből, így Ön jobb döntéseket hozhat adatai védelmével kapcsolatban.
Az átdolgozott irányelvek itt tekinthetők meg, és 2018. május 25-én lépnek hatályba.
Az adatvédelmi beállítások fejlesztései
Az elmúlt évben frissítettük a Saját tevékenységek oldalt, így hatékonyabbá vált a Google-fiókban tárolt adatokhoz való hozzáférés, illetve az adatok kezelése. Bevezettük az áttervezett Irányítópultot is, amelyen egyszerűen áttekinthetők az Ön által használt termékek, valamint a hozzájuk kapcsolódó adatok.
Ebben a hónapban frissítettük az Adatvédelmi Áttekintő nevű eszközünket, amelyet olyan új illusztrációkkal és példákkal egészítettünk ki, amelyekkel megalapozottabb döntéseket hozhat a legfontosabb biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Továbbá – mivel tudjuk, hogy az Ön igényei idővel változhatnak – az új Adatvédelmi Áttekintőben beállíthatja azt is, hogy rendszeresen emlékeztetőket küldjünk az adatvédelmi beállítások áttekintéséről.
Erről, valamint az egyéb adatvédelmi beállításokról a Google-fiókban olvashat bővebben.