Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket érintő módosítások

Mrc Ingatlan
Hamarosan közzétesszük az Általános Szerződési Feltételek módosított változatát, amely érintheti az Ön által használt Google-szolgáltatásokat is. 2019. január 22-étől a jelen szerződési feltételek alapján kínált szolgáltatásokat a Google LLC helyett a Google Ireland Limited biztosítja. Hasonló módon megváltoztatjuk a következő termékek Általános Szerződési Feltételeit is: Google Drive, Google Play, YouTube és YouTube Fizetett Szolgáltatások. Az új feltételeket itt olvashatja el.
Ezzel egyidejűleg a Google Adatvédelmi irányelveit is frissítjük, amely mostantól tartalmazza, hogy a Google Ireland Limited lesz a felhasználói adatokért és a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok betartásáért felelős adatkezelő. Ezek a frissítések az Európai Unió, Izland, Liechtenstein, Norvégia és Svájc területén élő felhasználókat érintik (amennyiben valamelyik szolgáltatásspecifikus adatvédelmi közlemény erről másként nem rendelkezik). A frissített irányelveket itt találja.
A Google-szolgáltatásokban megszokott felhasználói élmény nem változik. Ezenkívül nincs változás az adatvédelmi beállításokban, valamint az adatok feldolgozásának és a feldolgozás céljának tekintetében sem (ezek leírása a Google Adatvédelmi irányelvekben található). Ha azonban nem szeretné elfogadni az Adatvédelmi irányelvek ezen feltételeinek módosítását, felhagyhat az adott szolgáltatások használatával.
Ha a Family Link használatával kezeli olyan felhasználók Google-fiókjait, akik még nem érték el a beleegyezési korhatárt, szánjon időt arra, hogy elmagyarázza nekik ezeket a változásokat.
Adatait a Google Irányítópulton tekintheti meg és kezelheti. Adatvédelmi beállításait és az adatvezérlőket pedig bármikor módosíthatja a Google-fiókjában.
Ezt az e-mailt azért küldtük a(z) ingatlanmrc@gmail.com címre, hogy hírekkel szolgáljunk Google-fiókjával kapcsolatban.
1544781595967000